Prosjekter

Vi er en stolt samarbeidspartner med lokale bedrifter. Her er noen av våre prosjekter.

For Taxiforsikring leverte vi en helt ny komplett hjemmeside, en profilmanual, grafisk arbeid og søkemotoroptimalisering. Hjemmesiden inkluderte avanserte bestillingskjemaer med signering av dokumenter.

Taxiforsikring

Hjemmeside
Profilmanual
SEO
Grafisk design
Skjema
Integrasjoner

For Hymax har vi levert en komplett hjemmeside, inkludert bestillingsskjemaer, fildelingssytem, medlemsportal og søkemotoroptimalisering. Vi er også ansvarlig for drift av hjemmesiden til Hymax. 

Hjemmeside
Tekstforfatter
SEO
Drift
Skjema
Integrasjoner

For Eckers utviklet vi deres første hjemmeside. Den inkluderte bestilling og cateringskjema + et helt rått design. Siden er unik, og den har skapt mye positiv omtale blant besøkende. 

Hjemmeside
Booking
SEO
Grafisk design
Skjema
Integrasjoner

For Hias har vi levert en komplett hjemmeside som er flerspråkelig, inkludert illustrasjoner og søkemotoroptimalisering. Vi har i tillegg animert en forklaringsvideo for Hias Prosessen. 

Hjemmeside
Animasjon
SEO
Illustrasjoner
Flerspråkelig

For Maren utviklet vi en helt nye hjemmeside som skulle inneholde blogg og galleri. Dette er en hjemmeside som er designet spesielt for å fremme Maren Solbakken sine kreative og kunstneriske talenter. 

Maren Solbakken

Hjemmeside
SEO
Galleri
Skjema

For Kamo Learning har vi levert en komplett nettbutikk, inkludert betalingsløsning fra Vipps. I tillegg har vi designet enkle illustrasjoner og ikoner.

Kamo Learning

Hjemmeside
SEO
Illustrasjoner
Betalingsløsning
Vipps

For Eila Redesign utviklet vi en helt ny hjemmeside som skulle speile identiteten til bedriften. Vi laget en helt unik hjemmeside som inneholder blogg, prosjektdatabase og kontaktskjema. I tillegg designet vi en helt ny logo + profilmanual. 

Eila Redesign

Hjemmeside
SEO
Galleri
Skjema
Database

For Skyttermoen Anlegg AS har vi utviklet en ny hjemmeside og opprettet profiler på Facebook og Google. Vi har i tillegg filmet, publisert og annonsert flere av oppdragene deres på Facebook og Instagram. 

Skyttermoen Anlegg AS

Hjemmeside
SEO
Drone
Facebook
Annonsering
Innholdsproduksjon

For Furuberglåven har vi utviklet en ny hjemmeside med database for annonsering av lagerplass og utleie. Vi har også opprettet annonser på Facebook og Instagram som resulterte i utleide lokaler innen 3 måneder. For å tiltrekke oss oppmerksomhet designet vi gode annonser og en stilig animasjonsvideo. 

Furuberglåven

Hjemmeside
SEO
Database
Skjema
Animasjonsvideo
Annonse