top of page

Vi gjør digital markedsføring tilgjengelig for alle

La store drømmer være starten på ditt neste prosjekt.

Alltid respektere våre kunder sin tid, budsjett og målsetting. 

Fokus på læring og utvikling. Vi blir ikke mett på ny kunnskap.

Våre verdier

En lokal partner

Lemen Media, Brumunddal

Vi har ikke nødvendigvis et mål om å bli størst i Norge. Men, vi ønsker å bli din lokale markedsføringspartner. Vi har bred kompetanse innen design og markedsføring som vi ønsker å videreføre til våre bedrifter i Brumunddal og omegn. På denne måten kan vi forsikre deg om at du er i gode hender hos et vennlig byrå med en visjon om felles utvikling. 

"Den digitale verden utvikler seg raskere enn mange klarer å forholde seg til. Vi i lemen er ambisiøse, og holder oss oppdatert på de nyeste trendene for deg. ​Vårt mål er å forstå hvem dere er, og formidle deres budskap med et unikt design og innovative løsninger."

Daglig leder, Nicolai Kjøll

Stolt leverandør av tjenester til

 • Hvor mye koster en hjemmeside?
  En hjemmeside koster alt fra 6990,- eks moms. Priser er basert på hvor komplisert hjemmeside du ønsker deg. Vi kan tilby mange funksjoner og integrasjoner til en rimelig pris. Et eksempel er en standard hjemmeside, 5 sider, kontaktskjema, blogg og et par integrasjoner vil komme på ca 13.000,- ... For mer informasjon om priser på våre hjemmesider: Se her
 • Hvilken plattform bruker dere til hjemmesider og nettbutikker?
  Vi er tilpasningsdyktige og mestrer de fleste plattformene som er der ute, så vi kan rehabilitere alle type hjemmesider og nettbutikker. For nye hjemmesider bruker vi: Editor X For nye nettbutikker bruker vi: Shopify og Editor X Se våre referanseprosjekter. Bestill gratis utkast.
 • Møter dere kundene fysisk?
  Ja! Vi synes det er viktig å møte kundene våres fysisk for å forstå hvem de er, slik at vi kan tilpasse våre produkter etter deres behov. Derfor ligger vårt fokus-område på Innlandet, mer spesifikt Brumunddal. Ønsker du et møte med oss: e-post: post@lemen-media.no mobil: 48 35 81 86
 • Tilbyr dere opplæring og kurs?
  Ja, vi tilbyr opplæring og kurs innen drift av hjemmeside eller sosiale medier. I tillegg tilbyr vi kurs til bedrifter i merkevarebygging og strategi.

FAQ

Hva kan vi hjelpe deg med? 

Takk, vi tar kontakt ved første mulighet!

 • Facebook
 • Instagram
Amsvegen 171, 2355 Gaupen

Kontakt oss

bottom of page