top of page

Fordeler ved å selge på nett


Med et økende bruk av internett, og en rask utvikling av teknologiske løsninger har netthandel blitt en nødvendighet for mange bedrifter. Det er nå lettere enn noen gang å åpne en nettbutikk, og kundene handler mer og mer på nett. Som en forhandler kan du showcase produktene dine med bilder, videoer eller animasjoner, og ta betalingen direkte på din egen hjemmeside.1. Globalt marked

Å ha en nettbutikk vil gi deg muligheten til å nå ut til et enormt marked, også utenfor Norge.


2. Åpent til alle døgnets tider

Forskjellige tidssoner har ikke noe påvirkning på din nettbutikk, og kundene dine kan kjøpe produkter når det passer dem. Det vil heller ikke påløpe ekstra kostnader ved at butikken din er åpen 24/7.


3. Utvid produkt tilbudet

Med en nettbutikk kan man tenke litt annerledes, og selge produkter man ikke ville solgt i en fysisk butikk. F.eks: nettkurs, e-bøker osv.

4. Økt konverteringsfrekvens

Potensielle kunder har større sannsynlighet for å kjøpe produkter når de kan bestille på impuls, i stedet for å vente på en butikk som åpner.


5. Markedsføring med SoMe og Google

Med en god søkemotoroptimalisering kan nettbutikken din bli det første resultatet under et søk på Google. Andre plattformer som Facebook, Instagram og Google min bedrift er også nyttige verktøy for å optimalisere salg.


6. Færre kostnader

Ved å selge på nett unngår man mange dyre ekstrautgifter som leie av lokaler, tyverisikring, strøm, ansatte, osv.Om du har noen spørsmål om nettbutikk eller markedsføring, så ta kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne med deler av prosessen eller full pakke. Vi tilbyr også gratis utkast til en hjemmeside.

Comments


bottom of page